Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Fri, Jun
100 New Articles

Oana Roman – piaza rea pe siteul timesnewroman.ro?

Strofocle
Tools
Typography

Se pare că site-ul timesnewroman.ro a fost, pentru o clipă, atins de resturile de blesteme ce-i rămăseseră în farfurie Oanei Roman şi pe care diva le-ar fi aruncat – spun surse anonime – sătulă, spre portal.

Astăzi, 30 iunie, în jurul prânzului, rezultatele sondajului postat pe site-ul amintit înfăţişau cifre de coşmar! Cocoţată cu gâfâieli pe primul loc în preferinţele utilizatorilor care au participat la sondaj, Oana Roman flutura, ostentativ, numărul de voturi acumulate: 666.
„Cât? 666?!” ar fi întrebat Oana Roman mută de uimire şi rămasă cu gura goală căscată. Revenindu-şi imediat, diva a întrebat, de această dată mestecându-şi cu grijă cuvintele: „666... de lei, sau de euro?”, explicând, după ce a sorbit o gură de apă cu lămâie: „nu de alta, da să ştiu de cât pot să mai comand...".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS