Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sat, May
98 New Articles

Gâdea e, deja, băiat mare

Strofocle
Tools
Typography

Cel mai tânăr realizator de emisiuni pare să fie nimeni altul decât directorul postului TV Antena 3, Mihai Gâdea.

Informaţia a fost oferită, indirect, de către primul ministru Victor Ponta. Ajuns, în direct, în această seară, la Sinteza Zilei, premierul şi-a început intervenţia cu o urare: „Domnule Gâdea, eu am acceptat să intr-un emisiune ca să vă spun «La mulţi ani» pentru că ştiu că aţi împlinit şapte ani...”
Colegii de trust i-au promis realizatorului TV că, la finalul emisiunii, îi oferă un joc lego în care, oricum ai amplasa piesele, ies doar case aparţinând familiei Băsescu: ori casa din Mihăileanu, ori cea din Primăverii ori, pentru începători, pent-house-ul Ioanei Băsescu.
Pe surse am aflat că, prieten la cataramă cu Mihai Gâdea, Mircea Badea s-a arătat neînduplecat: i-a promis prietenului său că, dacă reuşeşte să facă din piese de lego atât casa lui Adriean Videanu cât şi cea a lui Sorin Blejnar, realizatorul emisiunii „În gura presei” va face şpagatul pe cele două case fără să se ţină cu mâinile!
Mihai Gâdea ar fi promis că încearcă, pentru că şi pe el îl obsedează Videanu şi Blejnar, dar că trebuie să îşi ia scutire medicală de la şcoală, că la 7 ani nu poţi să lipseşti de la şcoală motivând că erai la o pauză de ţigară.
La rândul său, Victor Ciutacu a promis că, dacă cei doi reuşesc, le scrie un editorial frumos pe care îl va citi cu voce tare în faţa lui Dan Voiculescu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS