Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Tue, Aug
61 New Articles

Mai învârte, Băse, roata!

Strofocle
Tools
Typography

Baia de camere de televiziune pe care a făcut-o preşedintele în această seară l-a făcut pe Adrian Năstase să "se râdă" aşa de tare încât, chiar bolnav fiind, a început să se ţină de fular.

Fostul premier nu s-a arătat atât de impresionat de strigarea catalogului pe care a făcut-o preşedintele – şi prin care TBA (tatăl lui EBA) le dădea de înţeles unor şcolărei că dacă mai continuă cu democraţia le scade nota la purtare – cât de posibilitatea pe care i-o oferea, nesperat, viaţa pentru că, iată, după numai opt ani de zile istoria pare ca, într-un anume fel, să se repete.
Mai precis, fostul premier şi-a imaginat momentul în care actualul preşedinte i-ar putea fi coleg de încăpere şi ar trebui să-l prezinte colegilor de celulă. Adrian Năstase a mărturisit că deja are pregătită replica pentru TBA: „Auzi, Traiane... ce nenorocire pe colegii ăştia ai noştri de celulă, să fie nevoiţi să aleagă între doi comunişti ca noi...!”

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS