Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Thu, May
99 New Articles

EBA – reacţie în lanţ şi-n brăţară la spusele lui „tăticu”

Strofocle
Tools
Typography

Cea pe care gurile rele o numesc Leana lu’ Băsel iar producătorii de maşini o iau drept număr de înmatriculare – EBA – s-a arătat profund îngrijorată de ceea ce a înţeles ea că ar fi declarat tatăl său în faţa naţiunii.

„Săriiii-ţi, lume, că vor ăştia să-l suspendeze pe tăticu’!” ar fi reacţionat instantaneu europarlamentarul român scăpând din mână o carte pe care o ţinea doar de formă. Foarte precipitată, nu ştia ce să facă: să scrie pe twitter, să-şi pudreze nasul, să scrie pe facebook... Inutil, până ar fi scris ea o propoziţie, Emil Boc ar fi editat perfect câteva fraze...
Atunci europarlamentarul român pur şi simplu a decis să vorbească la microfonul din vaza de flori ca să ştie măcar serviciile că este revoltată şi că ia atitudine.
„Aşa cum a lăsat şi tată-l meu să se înţeleagă, democraţia sar putea afla în impasuri. Este imposibil ca nişte oameni ca Kelemen, Ponta, Antonescu, Constantin sau Oprea – pe care poporul a arătat că nu vrea să-i iubeşte din moment ce l-au votat pe tăticu’ mai ales în străinătate – să călărească democraţia şi să îşi subjuge justiţia în România, ţară pe care eu o reprezint, aproape din greşeală, la Brusel. Dacă ar fi oneşti, oamenii ăştia ar trebui să nu se mai laude că ştiu limba română mai bine decât mine – pentru că şi noi, europarlamentarii, suntem oameni, chiar dacă sunt unii oameni care uneori nu vor să vorbesc cu noi – şi ar trebui să-şi pună şi ei nişte întrebări: «Oare nu a călărit tăticu democraţia suficient?», «Ce a mai rămas de călărit?». Chiar credeţi că mai este justiţie nesubjugată în România? Adică vor să sugerează că tăticu’ chiar n-a făcut nimic de când e preşedinte? Vă spun cât pot eu de corect că aceşti oameni sunt rău intenţionaţi şi nu şi-au găsit bine momentul. De exemplu Kelemen Hungor, ăla, a părăsit PD-L-ul împotriva eforturilor lu’ tăticu’ de-a le da autonomie, pesedistul de Oprea e tot încruntat de parcă nu înţelege nimic din ce zic, oricât i s-a promis reevaluare peste reevaluare plus că Daniel Constantin e marioneta lui Voiculescu, Victor Ponta a rămas doar micul Tipulescu şi lui Crin Antonescu îi e mereu somn”.
Dezvăluirea în exclusivitate făcută, de această dată, către abajurul de la veioză a fost: „Mişcărurile astea politice mă tulbur foarte mult şi cred că o să iau, cu propria mea mână, decizia să nu mai candidez pentru un nou mandat de europarlamentar. În aceste condiţii nu mai e de mine, oricât ar zice unii că nici până acum n-a fost. Decizia să nu mai candidez încă n-am luat-o, dar aştept să mă întâlnesc cu vreun bătrânel care să-mi de-a ideea şi să mă convingă să nu mai candidez iar eu să mă fac că îi urmez sfatul. Abia atunci o să o fac oficial”.
Ceea ce o sperie, însă, cel mai tare pe EBA este faptul că dacă „tăticu” nu mai este preşedinte, din ce în ce mai puţine persoane o să vrea să „vorbesc” cu ea şi astfel, va rămâne doar o agramată anonimă de care nu va mai face nimeni mişto.
La final, EBA s-a aplecat sub noptieră şi, ţuguindu-şi buzele către microfonul secret, i-a transmis şi un mesaj de susţinere şefului statului la putere: „Tati, îţi mulţumesc pentru că mi l-ai găsit pe Felix. Cum «Care Felix»? Nu, nu Felix de la Antene, ci Felix motanul... Hai, nu te mai fă, că doar toţi te-a văzut în direct la televizor că le-ai arătat pisica la nişte neni pe care nu-i suporţi... eu m-am prins că pisica era Felix al meu, ce credeai? Te iubesc, tati, şi ştiu că eşti tare şi nu te laşi la fund, ca Năstase!”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS