Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Thu, May
99 New Articles

Eu sunt Mic şi mă oftic

Strofocle
Tools
Typography

Evident, cel la care ne străduim să facem referire în rândurile care urmează nu are numele Mic, ci Micu, iar unul dintre prenume e Ovidiu... n-am găsit altă rimă, să trăiţi...

Ei bine, cel mai probabil, împotriva tuturor evidenţelor, Ovidiu Micu a venit gata ofticat la şedinţa forului deliberativ local turdean din care face parte în calitate de consilier local din partea USL (adică PNL, ca să fie mai clar). Ofticăreala, însă, a ieşit la iveală abia când s-a discutat despre modul în care se execută construcţiile de reabilitare a unor drumuri din Turda, în principal pe străzile Raţiu şi Dragalina.
Păi când s-a discutat despre asta, din Micu efectiv a izbucnit oftica! Adică el, care este inginer constructor, tocmai el să fie obligat să vadă aşa ceva? Păi aşa ceva nu se poate!! Cum adică "Ce nu se poate?"? Păi nu se poate ceea ce-a văzut Micu, fapt care l-a şi ofticat, de altfel.
Apropo, Ovidiu Micu este inginer constructor! Cum? Ştiaţi deja?! Nu contează. Şi noi ştiam, că doar el ne-a spus, dar probabil că voia să se ami audă el însuşi spunând asta, aşa că a mai spus-o iar, poate mai erau între noi, sau între voi, care nu ştiau. Şi, pe lângă că era inginer constructor, era şi ofticat.
Bun, deci, revenind la cum se construiesc drumurile, directorul SC Domeniul Public Turda - prezent la şedinţa consiliului local - nu a avut ce face decât să accepte dojana lui Ovidiu Micu, cel care - în cazul în care cineva a pornit calculatorul mai târziu şi încă n-a aflat - era pur şi simplu ofticat. Adică erau nişte lucruri care îl ofticau, de-a dreptul şi aşa ceva nu se poate. Adică, voiam să zicem, aşa ceva nu se poate în sensul că un astfel de limbaj e puţin cam alăturea cu cel folosit în şedinţele de Consiliul local.
Nu că ar conta foarte mult şi nu că ne-am pricepe noi foarte tare la paradigme, dar a te oftica de o asemenea manieră şi a tot repeta asta la infinit într-o şedinţă a forului deliberativ local la fel cum repeţi că eşti inginer constructor şi lumea încă n-a aflat, e ca şi cum ţi-ai face poză lângă o betonieră uitată în beci după care uploadezi poza la profilul de pe facebook şi mai şi pretinzi că ai sânge de piţipoancă.
Apropo, faptul că celălat prenume al inginerului constructor Micu este Dorel, aşa-i că asta n-are nicio legătură cu construcţiile sau cu târnăcopul?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS