Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, Dec
160 New Articles

Vârsta nu ţine cont de vârstă

Strofocle
Tools
Typography

Se întâmpla nu demult, mai precis pe 3 august, când cam toată lumea se gândea ce bine ar fi să aibă ceva bani să nu stea acasă la sfârşit de săptămână ca sărăntocii.

Ei bine, doamna din pozele din imagine insista să ne convingă că malul Arieşului din Turda suportă pe toată lumea. Chiar dacă multora dintre voi imaginea v-ar putea aduce aminte de melodia "Dansează baba" a lui Ciupanezu' (Ciupanezu' e Ştefan Bănică ăla micu', deci, cum ar veni, cel junior), să ştiţi că vă înşelaţi! Nu dansa! Cât despre vârstă, e cam greu să ne pronunţăm, dar oricum...
Şi pentru că nici iarna nu-i ca vara, nici topless-ul nu-i chiar întotdeauna ce te-aştepţi să fie. În rest, partea interesantă este că astfel de manifestări cresc poluarea fonică, având în vedere că, la trecerea pe lângă locul cu exponata, se auzeau din ce în ce mai multe claxoane ale şoferilor care treceau. Dacă e să ne dăm noi cu părerea, asta este o nesimţire! Femeia vorbea la telefon şi şoferii cu comportament de TIR-ist parcă n-aveau altceva de făcut decât să claxoneze şi să deranjeze o conversaţie care poate că era chiar interesantă.
Având în vedere că doamna nu se arăta foarte interesată să îşi ascundă în public toate cele de taină, nouă nu ne rămâne decât să invităm şi obsedaţii sexual să facă plimbări pe malul Arieşului din Turda, că nu se ştie din ce vizuină sare iepurele, chiar dacă vizuina nu este sub acţiunea directă a razelor ultraviolete ci doar cele două excrescenţe cumva favorizate de statul pe spate.
Ba chiar mai sunt unii care sunt convinşi că nişte airbag-uri lăsate nu ar fi dovada supremă că motoraşul nu merge cum mergea pe vremuri.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS