Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Din 1 iulie Tudor Ştefănie n-a mai postat nimic pe facebook. Dar şi atunci...

Strofocle
Tools
Typography

Cei pe care vă taie prin şale să săriţi instinctiv în sus cum că ştirile sunt despre ceva ce se întâmplă şi nu despre ceva ce nu se întâmplă, abţineţi-vă! Dacă aveţi răbdare şi nu instincte deformate veţi afla că, de fapt, ceva s-a întâmplat. Şi nu acum, ci cu mult timp în urmă!

În ideea de a afla dacă cel puţin în spaţiul virtual fostul primar al Turzii mai este activ, am intrat pe pagina oficială de facebook a domniei sale. Surpriză!

Ultima Cea mai recentă postare este din 1 iulie 2016, seara, o postare gingaşă prin care fostul primar ne aduce aminte cum că - nu-i aşa? - la 1 iulie 1831 ar fi fost prima oară atestată documentar existenţa “muzicanţilor” în Regulamentul Organic al Armatei. Cât de frumooooos! Cum să nu iubeşti astfel de aduceri aminte?

Nenorocirea, însă, este alta!

Căutând noi în zona internetului am dat de o adevărată pacoste: cu aproape 10 ani în urmă pe site-ul tribuna.ro apărea acelaşi text cu cel scris de fostul primar pe facebook în acest an la câteva zile după solstiţiul de vară!

E o adevărată nenorocire! Cum i-a putut lăsa inima pe cei de la Tribuna ca, în urmă cu 10 ani, să copieze pur şi simplu tocmai acel text pe care Tudor Ştefănie avea să îl posteze acum pe facebook, într-o încercare suavă de a ne aduce aminte de muzica militară? Ce suflet pot să aibă oamenii ăia? Vă daţi semama câtă răbdare dar şi câtă putere de anticipaţie?!

În continuare uluiţi de câtă răutate poate exista în lume, nici până acum nu ne-am putut reveni şi în continuare ne întrebăm cum au putut ei pune pe site textul acela şi să şi aştepte aproape 10 ani de zile pentru ca cineva, ca din întâmplare, să îl acuze pe Tudor Ştefănie că s-ar fi inspirat din textul lor? Dar ce zicem noi “s-a inspirat” când se vede că e copiat pur şi simplu? Ce oameni!…

Cum adică să-ţi poţi măcar imagina să îl acuzi pe fostul primar Tudor Ştefănie că ar copia texte când aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată? Cuuum?…

De aceea venim şi ajutăm şi noi cum putem, cu un cuvânt de îmbărbătare: acum treceţi la muncă, postacilor!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS