Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, Dec
152 New Articles

Ce-am găsit, al meu să fieeee...!

Strofocle
Tools
Typography

Nici nu o să vă vină să credeţi ce interpretări se pot da unor situaţii diverse care, în fapt, ele însele, nu au nicio legătură cu interpretările care le pot fi atribuite!

Uite noi, de exemplu, când am văzut imaginea din poză am considerat că cel mai potrivit titlu ar fi "Foamea". Dar nu ar fi fost adevărat. Şi asta nu pentru că poamele care au generat exerciţiul similar cu cele de la orele de educaţie fizică ar fi din plastic. Nu, pur şi simplu pentru că domnul din imagine nu s-a întins după ele pentru a le mânca, ci pentru a le pune din coşul din care căzuseră, coş aşezat plin pe scenă şi din care s-au revărsat bunătăţile din cauza trepidaţiilor generate de "jucăuşii" de pe scenă.
În plus, pentru a evita situaţii ulterioare similare, domnul din imagine a aşezat coşul jos, în faţa scenei. Din nou, cine l-ar fi văzut cum apucă panerul de pe scenă şi-l dă după sine (vezi, Doamne, să nu se mai vadă), s-ar fi gândit că şi-l ia pentru el, cu totul. Greşit!
Ba mai mult, la un moment dat, din coşul aşezat în faţa scenei s-au servit alte persoane, printre care şi copiii în costume populare care au evoluat pe scenă.
Şi asta ca să nu mai spunem că acel coş era un adevărat simbol al evenimentului - ştiţi voi: "mere, pere, în panere" - un coş plin cu fructe tradiţionale, rezultat al muncii de peste an agricultorului român. Uite, de exemplu, la la lelea Floare, în fundul grădinii, s-au făcut bananele şi kiwi ceva de speriat!  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS