Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Wed, Jun
116 New Articles

N-am înţeles cum e cu vieţuitul!

Strofocle
Typography

Un coleg, în graba mare, a propus o ghicitoare: "mânăstire-ntr-un picior, ghici: măicuţa ce-i?".

Pfuoai!.. Halal introducere! Dacă nu aţi înţeles nimic, nu vă faceţi probleme: nici noi! Adică nici noi nu am înţeles cum i-a venit ideea colegului să scrie ce-a scris.
Într-un articol despre o slujbă care urmează să aibă loc la o mânăstire în comuna Tritenii de Jos, colegul a oferit informaţii despre ce şi cum cu mânăstirea, inclusiv faptul că, deocamdată, la mânăstire sunt câteva măicuţe care au grijă de una-alta.
Dar ce o fi scris colegul de n-am înţeles noi? Iată ce: "Mânăstirea este una de maici, iar la Mânăstire locuiesc 5 vieţuitoare".
Ei nu că n-am înţeles aşa, în general, dar care sunt cele cinci vieţiuitoare? De exemplu noi am văzut şi un căţel acolo. O fi şi el una din ele?. Prin copacii din jur mai poposesc păsărele. Erau şi ele luate în calcul? Păi atunci ce se întâmplă primăvara, când natura se trezeşte la viată şi încep să zburde gâzele într-o veselie?
Inclusiv folosindu-se de exemplul fiinţei care fiinţează fiindu-ul, încă aşteptăm, poate ne lămureşte şi pe noi colegul cum e cu vieţuitoarele care vieţuiesc prin viaţă.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS