Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, Dec
152 New Articles

Intersecţiei de la Kaufland: Eşti blocabilă

Strofocle
Tools
Typography

Febra cumpărăturilor de sărbători pare să necestite tratament, aproape ca orice febră. Chiar dacă nu cu pastile, măcar un ceai cald, mai puţini nervi şi, poate cel mai important, multă odihnă...

Da, da: odihnă, ca cea de care te bucuri acasă, în pat... Şi nu la volan!
Spre exemplu, în Turda, dacă voiai să mergi la Kaufland, aveai şansa ca mai mulţi şoferi de treabă - şi cu bune intenţii privind strict propria persoană - venind dinspre cartierul Poiana, să aglomereze intersecţia încât, practic, făcea aproape imposibil accesul în parcarea supermarketului pentru conducătorii auto care, în maşinile lor, pentru a intra în parcare, trebuiau să execute viraj stânga.
Într-un trafic relativ aglomerat, şoferii care veneau dinspre Poiana intrau în intesecţie precum... precum oile-n strungă, cel mai probabil pe principiul "am verde". Numai că ceilalţi, care mergeau în acelaşi sens, şi care, la rândul lor, "avuseseră verde" cu câteva secunde înainte nu mai puteau înainta, aşa că cei care intraseră în intersecţie pe verde sau, uneori, chiar la limita între verde şi galben, nu făceau decât să blocheze intersecţia şi să intre în conflict cu "şi eu am verde" al celor care, cum aminteam, voiau să intre în parcarea supermarchetului virând stânga în intersecţie.
În urma anchetelor efectuate încă nu am reuşit să dăm de grupul acela de cercetători americani care să fi descoperit că şoferii care blocau intersecţia ar face parte dintr-o organizaţie mondială care milita pentru menţinerea banilor la purtător şi care, astfel, ar fi împotriva cheltuielilor prosteşti de sărbători. Dacă aflăm ceva, vă ţinem la curent...  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS