Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Wed, Jun
117 New Articles

Decât o filmare proastă, mai bine o carie bine încadrată

Strofocle
Typography

Evenimentul de la Câmpia Turzii în cadrul căruia, printre altele, se discuta şi despre cetăţenii care vor un pasaj spre cartierul Şarât a fost o bună ocazie pentru demonstrarea virtuozităţilor de fotograf/filmător de nunţi botezuri şi cumetrii.

Tânărul din imagine - n-avem nici cea mai mică îndoială - îşi făcea treaba. Aaa, nu, nu treaba aia la care vă gândiţi voi când vedeţi că pantalonii stau să cadă, nu! (Şi, apropo, vă rugăm să nu vă cramponaţi în lenjeria intimă roşie că - ce naiba! - doar e Sfântul Valentin şi toată lumea trebuie să trăiască sentimente depline). E vorba de treaba pentru care era prezent: cea de-a poza/filma dantura, ridurile, coşurile şi alte detalii cu care ieşeau politicienii sau vorbitorii - în general - la interval.
Cum spuneam, e aproape ca la nuntă: pe când să vezi mireasa, să vină boschetarii să "taie calea" să facă şi ei de-o cinzeacă, hop şi fotograful/filmătorul care se bagă în faţă şi-ţi ia bunătate de "the view" că nu îţi mai aduci aminte dacă mireasa avea decolteu suficient sau dacă mirele avea un costum ce stătea pe el de parcă era de împrumut.
Oricum, la eveniment a fost frumos şi ceea ce vedeţi nu sunt decât două imagini umile ale activităţii prospere a tânărului care nu s-ar fi dat în spate de la nimic doar ca să prindă cea mai bună plombă din sală.
Ne vedem nevoiţi, totuşi, să precizăm că acest articol nu se doreşte o reclamă mascată la curele de pantaloni mai trainice, ci este doar un simplu mod prin care, sincer, încurajăm astfel de atitudini, astfel de moduri ignorant-ridicole de lucru, pentru că altfel de cine ne-am mai amuza în legătură cu modul hilar în care nu ratează ocaziile de-a le arăta, pe rând, participanţilor locul în care începe să-i zică spatelui coadă. Şi asta pe când noi, restul, ştiam să ne vedem de treabă, să ne luăm informaţiile, să ne facem fotografiile, să ne facem - în general - treaba fără a ne descălţa, neapărat în public şi fără a-i agresa pe participanţi cu imaginea noastră.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS