Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, Dec
152 New Articles

În problema Mechel, Vuşcan a pus piciorul în prag: s-a făcut iar de râs

Strofocle
Tools
Typography

După ce - la o zi după sărbătorirea naşterii lui Eminescu - Gheorghe Vuşcan a fost prezent la Câmpia Turzii să propovăduiască varianta combinatului social şi a stârnit râsul muncitorilor disponiblizaţi de la Mechel când le-a spus acestora că a suferit alături de ei, prefectul judeţului Cluj a lovit din nou.

Şi asta poate pentru că stârnitul râsului celorlalţi sau umplerea de ridicol s-au lipit de prefect ca marca de scrisoare şi îl însoţesc, mai la vedere sau nu, cel puţin - iată! - în întâlnirile publice.
Altfel spus, prezent la Câmpia Turzii pe 13 martie la o nouă întâlnire cu muncitorii de la Mechel, Gheorghe Vuşcan a arătat, spre amuzamentul tuturor, că instituţiile statului român nu se lasă cu una, cu două, nu se joacă şi ştiu să arate pisica atunci când e cazul, fiind chiar în stare să-şi adune toate resursele de care dispun, să tragă adânc aer în piept şi să facă "Bau!" către un concern precum Mechel, ca să-l sperie de să-i tremure chiloţii rusului.
Aşezat în spatele microfonului şi aproape cu mâna pe inimă, prefectul Vuşcan mărturisea - pentru a câtea oară, oare? - că cei de la Mechel i-au minţit pe cei din administraţie, pur şi simplu, tot timpul în care spuneau că sunt interesaţi de progresul combinatului, când ei, de fapt, nu doreau decât să vândă tot.
Cumva firesc, corul de muncitori a întrebat, aproape instantaneu: "Şi ce măsuri aţi luat, ca instituţie, dacă aţi văzut că sunteţi minţiţi încontinuu?". Luat ca prin surprindere, prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan, o fi simţit că tocmai sosise momentul să se ridiculizeze (pe sine, se, s-) şi a răspuns dintr-o suflare şi cu hotărâre aproape demnă de invidiat: "Prima măsură e că nu-i mai credem, dom'le!"... (?!?!?)...
Înainte ca muncitorii din sală să fi apucat să izbucnească în râs, răspunsul prefectului deja zguduise Moscova din temelii şi ruşii fugeau ca potârnichile, care încotro, de frica faptului că Vuşcan, dimpreună cu instituţiile statului român, nu-i mai cred pe cei de la Mechel...
Şi poate chiar şi acum, când ecourile râsetelor muncitorilor s-au stins, Putin e tot ascuns în buncăr, unde, speriat, s-a învelit cu câteva gagici trimise de Radu Mazăre, care a vrut să-l mai îmbuneze după nefăcuta lui Vuşcan... (Apropo, oare nu ne ameninţă şi pe noi Gheorghe Vuşcan că nu ne mai crede? Nu c-am fi minţit, dar măcar în speranţa că Mazăre, băiat salon, se autosesizează şi către noi cu o consolare, că de buncăr facem noi cumva rost dacă-i nevoie...)  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS