Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr

Turdean găsit, azi, decedat în casă, de către mama lui

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 10.15, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Turda au fost sesizaţi de către personalul Serviciului de Ambulanţă, despre  faptul că un bărbat de 54 de ani, din municipiul Turda, a fost găsit decedat de către mama acestuia, în locuinţa din municipiul Turda.

Pe trupul bărbatului nu au fost identificate urme de violenţă care să indice suspiciuni cu privire la producerea vreunei fapte cu violență.

În cauză se efectuează cercetări privind infracțiunea de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS