Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr

Poliţiştii la datorie: 24 de permise de conducere au fost reţinute

Aiţilop
Tools
Typography

Polițiștii Biroului Rutier au acționat în perioada 25 – 31 mai a.c., pe raza municipiului Cluj-Napoca si pe drumurile naționale de pe raza comunelor arondate Politiei Municipiului Cluj-Napoca, în vederea reducerii riscului rutier și creșterii disciplinei rutiere.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale, pentru depășiri ale limitei legale de viteză.

Dintre acestea, 139 au fost constatate în municipiul Cluj-Napoca, altele 119 pe pe drumurile naționale de pe raza comunelor arondate Politiei Municipiului Cluj-Napoca.

24 de conducători auto au rămas fără dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 zile, fiindu-le reținut permisul de conducere în urma depășirii limitei legale de viteză cu peste 50 km/h.

10 astfel de permise de conducere au fost reținute de polițiști în municipiul Cluj-Napoca.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS