Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

AȚI VĂZUT-O? La 14 ani a plecat de acasă şi nu a mai revenit

Aiţilop
Tools
Typography

O minoră în vârstă de 14 ani, din comuna Sănduleşti, sat Copăceni, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa la data de 1 iulie, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 1 iulie a.c., GLAVA COSTINA-GABRIELA în vârstă de 14 de ani, din comuna Sănduleşti, sat Copăceni, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

Semnalmentele persoanei:

- înălțime 1.62 m, 45 kg,  păr blond, ochi verzi, ten deschis, constituţie atletică.

Are o aluniţă pe obrazul drept.

La momentul plecării purta pantaloni scurţi tip jeans de culoare albastră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS