Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr

TURDA. Focuri de avertisment pentru a opri un şofer care a făcut accident băut la volan

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 21.00, Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că o persoana ar fi sub influența băuturilor alcoolice și conduce un autoturism pe strada Rapsodiei din municipiul Turda, fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii rutieri au identificat autoturismul în cauză, au procedat la efectuarea unui semnal de oprire însă bărbatul aflat la volanul autoturismului și-a continuat deplasarea, motiv pentru care, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.

În cele din urmă, autoturismul a fost oprit pe un teren viran. Conducătorul auto nu a respectat indicațiile agentului de poliție, acesta refuzând să coboare din autovehicul, motiv pentru care, polițistul a procedat la somarea bărbatului, fiind trase mai multe focuri de armă în plan vertical.

Ulterior, bărbatul a fost imobilizat de către polițiști.

În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta are 52 de ani și este din municipiul Turda.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind o concentrație de peste 0.80mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS