Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr

L-AȚI VĂZUT? Tânăr de 22 de ani dispărut din Iclod

Aiţilop
Tools
Typography

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Iclod, sat Iclod, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa la data de 24 iulie, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 24 iulie a.c., în jurul orei 06.00, FILIP IOAN ANDREI, în vârstă de 22 de ani, din comuna Iclod, sat Iclod, județul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

Semnalmentele persoanei:

- înălțime 1.75 m, circa 60 kg,  păr șaten, ochi căprui.

La momentul plecării purta pantaloni tip jeans de culoare albastră, tricou și adidași de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre tânăr, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

UPDATE:
Azi, 27 iulie, IPJ a informat că Filip Ioan Andrei a revenit la domiciliu şi, pe durata plecării, nu a fost victima vreunei infracţiuni.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS