Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr

Micuţul de 8 ani dat dispărut pe 25 iulie, a fost găsit mort pe bancheta din spate a maşinii tatălui său, în zona localităţii Lita. Tatăl e de negăsit

Aiţilop
Tools
Typography

Pe 25 iulie, mama copilului anunţa, prin IPJ Cluj, dispariţia copilului dar şi faptul că tatăl copilului nu poate fi contactat.

Potrivit observator.ro, “Părinții lui Takacs Gyorgy sunt divorțați de un an, iar copilul era crescut de mamă, însă mergea periodic la tatăl sau, în Ungaria. Copilul era la tată de la începutul lunii, iar sâmbătă seara, când l-a cerut înapoi, tatal i-a spus că este mult prea târziu.”.

La momentul la care fusese anunţată dispariţia copilului, mama micuţului se temea de cel mai negru scenariu posibil. ”Cred că s-a întâmplat ceva foarte grav, copilul meu ori este în pericol ori s-a întâmplat ceva foarte, foarte urât, la care nici nu vreau să mă gândesc la cel mai negru scenariu”, declara mama băiatului, potrivit antena3.ro.

Tatăl, care este în continuare dispărut, este căutat de zeci de jandarmi cu câini de urmă pe câmpul din zona în care a fost găsit autoturismul în care se afla trupul micuţului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS