Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr

Presupusul vinovat de accidentul din zona Bocoş, un bărbat în cărucior electric

Aiţilop
Tools
Typography

Azi, la Turda, în intersecţia Căii Victoriei cu strada Fabricii, a avut loc un eveniment rutier.

Potrivit IPJ Cluj, “Un bărbat de 45 de ani, din comuna Călărași care se deplasa cu un carucior electric destinat persoanelor cu dizabilităţi, pe strada Fabricii din municipiul Turda, ajuns la intersecţia cu Calea Victoriei, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 77 de ani, din Ocna Mures”.

De asemenea, IPJ Cluj precizează că în urma evenimentului, bărbatul aflat în căruciorul electric “transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale” dar şi că, în urma testării cu aparatul etilotest a celor doi - bărbatul de 45 de ani şi bărbatul de 77 de ani - rezultatele testărilor au ieşit negative.

De asemenea, ISU anunţa că la faţa locului a fost dislocat un echipaj SMURD.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS