Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr

Acţiune a poliţiştilor din Câmpia Turzii. Vehicule verificate, sancţiuni şi certificate de înmatriculare ridicate

Aiţilop
Tools
Typography

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Câmpia Turzii, împreună cu cei a Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor de circulatie, dar și pentru punerea în aplicare a normelor privind transportul public de persoane fără a deţine autorizaţie în acest sens.

Acţiunea s-a desfăşurat la data de 7 octombie a.c., în intervalul orar 09.00 – 12.00.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii au legitimat 54 de persoane şi au verificat peste 20 de vehicule.

În urma neregulilor constatate, s-a impus aplicarea unui număr de 17 sancţiuni contravenţionale.

În urma controalelor efectuate, au fost depistaţi în trafic doi conducatori auto, care efectuau activitati de transport persoane în regim de taxi cu auto personal, fără a fi autorizaţi.

Faţă de aceştia, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, reţinerea certificatelor de înmatriculare, a plăcuţelor de înmatriculare, dar şi măsura suspendării dreptului de utilizare a autoturismelor respective pentru o perioadă de 6 luni, conform Legii 38 din 2003, privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS