Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr

Un tânăr de 20 de ani din Câmpia Turzii a scăpat dintr-un accident feroviar produs la Jucu

Aiţilop
Tools
Typography

În seara zilei de vineri, 9 octombrie, în jurul orei 21.30, în localitatea Jucu Herghelie a avut loc u eveniment rutier.

Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, care se deplasa pe DJ 109 D, din direcţia Jucu Herghelie spre Jucu de Sus, ajuns la trecerea cu nivel la calea ferata, a intrat în coliziune cu un tren care circula pe relația Bistrița - Cluj Napoca.

Potrivit ISU Cluj, la faţa locului au fost dislocate o autospecială și un echipaj SMURD.

În momentul sosirii salvatorilor ocupantul autoturismului era ieșit din acesta și nu prezenta afecțiuni vizibile. Tânărul, de 20 de ani a fost consultat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații medicale de specialitate.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS