Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

O tânără de 21 de ani s-a răsturnat cu maşina în Feleacu. Nu era singură în maşină

Aiţilop
Tools
Typography

În cursul acestei dimineţi, IPJ Cluj informa că “o conducătoare auto de 21 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe DN1 E60, în interiorul localității Feleacu, spre Turda, ar fi pierdut la un moment dat controlul volanului, părăsind partea carosabilă unde, la contactul cu un parapet de beton, s-a răsturnat”.

Tot de la IPJ aflăm că în urma impactului a rezultat rănirea a 2 minori ,de 10 si 12 ani, precum și a unei femei de 32 de ani, toți pasageri în autoturism, ISU Cluj precizând că în urma evenimentului nu a fost necesară descarcerarea, dar că trei persoane conştiente au fost transportate la spital.

“Toți cei 5 ocupanți ai autoturismului erau ieșiți din auto  și conștienți la sosirea pompierilor” completa ISU Cluj, IPJ confirmând că şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS