Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr

IPJ Cluj: Concurs pentru trecere în corpul ofiţerilor

Aiţilop
Tools
Typography

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj organizează concurs pentru ocuparea a 28 posturi vacante de ofițer de poliție, prin trecerea a agenților de poliție în corpul ofițerilor.

Posturile scoase la concurs sunt în specializările: investigații criminale, investigarea criminalității economice, siguranță școlară, centru de reținere și arestare preventivă, comunicații și informatică, rutieră și criminalistică.

Înscrierile au loc on-line, la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., până la data de 28 decembrie a.c. Dosarul de înscriere trebuie să fie completat până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informațiile complete privind posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documente necesare și modalități de desfășurare a concursului sunt disponibile aici: https://cj.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs .

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS