Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

De pandemie, poliţia e la datorie - Acţiuni în sistem intergrat în întreg judeţul Cluj

Aiţilop
Tools
Typography

Sub autoritatea Instituției Prefectului, la data de 18 decembrie a.c., polițiști, jandarmi și polițiști locali au continuat la nivelul întregului județ activitățile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale pentru limitarea răspândirii virusului Covid-19.

Forțele de ordine, în colaborare cu reprezentanții altor autorități au derulat activități de control în zonele cu risc epidemiologic ridicat.

Astfel, circa 400 de forțe au participat în cadrul activităților, controalele efectuate vizând 568 de societăți comerciale și obiective de interes din întreg județul, fiind totodată verificate aproximativ 400 de persoane.

În urma acțiunilor, în contextul pandemiei de Covid-19, abaterile de la normele în vigoare au impus aplicarea a 152 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 23.750 lei.

Sănătatea și siguranța comunității reprezintă prioritatea tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, astfel că, în perioada premergătoare Sărbătorilor de Iarnă, vă recomandăm să manifestați prudență în deplasările pe care le efectuați și să respectați atât regulile de protecție sanitară, cât și prevederile legislative în contextul pandemiei de COVID-19.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS