Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Sat, Mar

Posturi scoase la concurs în vederea încadrării din sursă externă pentru Poliţia Protecţia Animalelor

Aiţilop
Typography

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj organizează concurs de recrutare din sursă externă pentru ocuparea a patru posturi în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, dintre care una de ofițer, iar alte 3 de agenți de poliție.

De asemenea, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj recrutează din sursă externă candidați, în vederea ocupării a două posturi de ofițer (medic veterinar), concurs organizat de I.G.P.R.

Înscrierile se realizează în perioada 17.12.2020 - 28.12.2020 (la data de 28.12.2020, doar până la orele 16.00), în sistem online, la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul inscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalități de desfășurare a concursurilor, găsiți aici: https://cj.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS