Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

Ca la 20 de ani: fără permis şi băut la volan. Normal că l-au prins, chiar dacă era el din Sănduleşti

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 20 decembrie a.c., în jurul orei 02.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Sândulești,  care se deplasa pe strada Clujului din Turda, fără a deține permis de conducere.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS