Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr

La Câmpia Turzii, poliţiştii au fost preocupaţi de menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică

Aiţilop
Tools
Typography

În perioada 19-20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii și ai Secției 4 Poliție Rurală au acționat pe raza de competență în scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, creșterii gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic, precum și în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid -19.

Astfel, polițiștii au verificat un număr de 14 operatori economici cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor stabilite în contextul stării de alertă.

În același scop,  echipajele au verificat 12 mijloace de transport public în comun.

Au fost legitimate în total 118 persoane și verificate 73 de autovehicule în trafic.

Nerespectarea prevederilor legale a atras aplicarea a 29 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.130 de lei.

Pentru abateri la nivelul legislației rutiere, au fost sancționate 10 persoane. În acest context, polițiștii au retras un  permis de conducere și au reținut 3 certificate de înmatriculare.

Totodată, ca urmare a încălcării normelor de protecție și limitare a răspândirii virusului Covid-19, au fost aplicate 11 sancțiuni conform Legii 55/2020, iar pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, au fost aplicate alte 6 sancțiuni.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS