Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Mon, Mar

AȚI  VĂZUT-O? Turdeanca Ioana Birişan a plecat de acasă în 21 decembrie şi nu a mai revenit

Aiţilop
Typography

O femeie în vârstă de 36 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 21 decembrie a.c., însă nu s-a mai întors.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 10.30, BIRIȘAN IOANA-RAMONA, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE - înălțime 1.65 m, greutate aproximativ 65 kg, păr lung și brunet,  forma feței ovală, ochi căprui.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu o geacă lungă până la genunchi, de culoare neagră, având blană neagră, pantaloni tip colant de culoare neagră cu imprimeu geometric de culoare albă, încălțăminte tip sport de culoare roz.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeia plecată voluntar, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS