Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Sat, Mar

AȚI  VĂZUT-O? Minora turdeancă a plecat din spitalul de pediatrie

Aiţilop
Typography

O minoră în vârstă de 16 ani, din municipiul Turda, județul Cluj, a plecat din spitalul de Pediatrie 2, din Cluj-Napoca, unde se afla internată, însă nu s-a mai întors.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 24 decembrie a.c., în jurul orei 16.15, GABOR MÂNDRA în vârstă de 16 ani, din Turda, județul Cluj, a plecat voluntar din spitalul de Pediatrie 2, din Cluj-Napoca, însă nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE - înălțime 1.68 m,63 kg,  par castaniu, lung.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip jeans de culoare albastră și un pulover de culoare roșie.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

UPDATE IPJ, 26.12.2020, ora 14.10:

La data de 25 decembrie a.c., în urma activităților informativ-operative, minora Gabor Mandra, plecata voluntar la data de 24 decembrie a.c., din Spitalul de Pediatrie II Cluj-Napoca, a fost identificată de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, pe raza municipiului Câmpia Turzii.
Aceasta nu prezenta urme de violență.
Totodată, aceasta a declarat polițiștilor faptul că a plecat voluntar din spital și nu a fost victima vreunei infracțiuni pe durata plecării.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS