Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

Petrecere privată cu finalizare într-un dosar penal

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 22 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca -  Secția 7 Poliție au fost sesizați de către un bărbat de 52 de ani, din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că îi este tulburată ordinea și liniștea publică.

Echipajul s-a deplasat cu celeritate la fața locului, identificând un eveniment privat în incinta unui imobil din Cluj-Napoca, la care participau 10 persoane cu vârste cuprinse între 22 – 17 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Totodată, au fost aplicate 10 sancțiuni pentru încălcări aduse normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, conform Legii 61/1991R.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS