Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

Clujean urmărit de poliţie prin Turda pentru că nu a oprit la semnalul regulamentar. Conducea un autoturism cu plăcuţe de înmatriculare aparţinând altei maşini

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 1 februarie a.c., în jurul orei 16.45, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turda au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto care se deplasa pe strada Calea Victoriei, din municipiu, din direcția Câmpia Turzii spre Cluj-Napoca, acesta continuându-și deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

După aproximativ un kilometru, ajuns pe strada Lianelor, cel în cauză a abandonat autoturismul, motiv pentru care polițiștii au procedat la urmărirea acestuia pedestru, fiind interceptat la scurt timp, imobilizat și condus la sediul poliției.

Polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, respectiv un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că plăcutețe cu numărul de înmatriculare aplicate aparțin unui alt autoturism.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Totodată, bărbatul a fost sancționat contravențional în conformitate cu OUG 195/2002R pentru nepurtarea centurii de siguranță și neoprirea la semnalul regulamentar al polițistului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS