Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr

Tânăr de 21 de ani din Valea Ierii, prins de poliţie conducând băut şi fără permis prin Gilău

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 14.50, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floresti au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Valea Ierii, în timp ce se deplasa pe strada Republicii din localitatea Gilău, fără a deține permis de conducere.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a reieșit o concentrație de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efecuate, s-a stabilit faptul că numerele de circulație provizorie aplicate pe autoturism erau expirare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS