Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr

Poliţia şi acţiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19

Aiţilop
Tools
Typography

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii clujeni alături de jandarmi și polițiști locali, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

La aceste activităţi au participat peste 450 de efective.

În cadrul acţiunilor, a fost verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii 55/2020, privind măsurile pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, au fost verificate peste 100 de societăți comerciale, 151 de locaţii de interes, 115 mijloace de transport în comun, fiind legitimate totodată aproximativ 1560 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate în contextul COVID-19, 220 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 43.750 de lei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS