Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr

Poziţia autorităţilor privind accidentul din apropierea Coloniei

Aiţilop
Tools
Typography

Apelul de urgență a fost înregistrat în jurul orei 10.50, iar la fața locului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ” informează ISU Cluj referitor la evenimentul rutier cauzat de pierderea controlului asupra direcţiei de mers de către un şofer din Frata.

Concret, potrivit IPJ Cluj, “un conducător auto de 33 de ani, din comuna Frata, care se deplasa pe DJ150, din direcţia Câmpia Turzii spre Soporu de Câmpie, ajuns în afara localităţii Colonia, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune faţă-spate cu un autocamion care se afla staţionat în afara părţii carosabile”, asta în timp ce ISU Cluj preciza că “salvatorii au găsit la locul evenimentului un autoturism avariat, în care se afla o femeie încarcerată, și un autocamion avariat, parcat pe marginea carosabilului” şi că “salvatorii au acționat imediat pentru a asigura accesul și a elibera femeia, în vârstă de cca 50 de ani, din mașina contorsionată și au acordat primul ajutor calificat acesteia, precum și încă unui bărbat implicat în evenimentul rutier”.

În urma evenimentului, bărbatul de 33 de ani şi o femeie de 54 de ani, din comuna Frata, pasageră dreapta-faţă în autoturism, au fost transportaţi la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate” mai adaugă IPJ Cluj, cu precizarea că şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS