Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

Tânăr timişorean - trei infracţiuni rutiere la Câmpia Turzii din cauza unui permis de conducere fals

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 4 martie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un tânăr de 23 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism pe strada George Coșbuc, din municipiu.

La solicitarea polițiștilor, acesta a prezentat o copie a unui permis de conducere eliberat de autoritățile britanice.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că document era fals, iar tânărul nu deține permis de conducere valabil.

În  cauza  se  efectuează  cercetări  sub  aspectul  săvârșirii  infracțiunilor  de   conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS