Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr

“Irlandezul” din Ceanu Mare, de fapt, nu avea permis

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 14.30, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Ceanu Mare, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ150, în localitatea Viișoara, deși nu deținea permis de conducere valid.

Cel în cauză avea asupra sa un permis de conducere, aparent eliberat de autoritățile din Irlanda, iar în urma verificărilor s-a constatat că persoana în cauză nu figurează ca fiind deținător de permis de conducere.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS