Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, Dec

Cetăţean german prins conducând cu 166 km/h prin Copăceni: 2.900 lei amendă şi permis suspendat 90 de zile

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 24 mai a.c., în intervalul 16.00-19.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au acţionat în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie ale căror principală cauză este conducerea cu o viteză peste limita legală.

În intervalul menţionat, au fost depistaţi 11 conducători auto care se deplasau în interiorul localitaţii cu viteză neregulamentară, 9 dintre aceştia fiind depistaţi în timp ce conduceau autoturisme cu o viteză de peste 120 de km/h, într-o zonă în care limita de viteză maxima admisă este de 70 km/h.

Faţă de aceştia a fost aplicată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Exemplu semnificativ:

În jurul orei 18.20, un bărbat de 53 de ani, cetăţean german, care se deplasa cu un autoturism pe DN1 E60, pe raza localităţii Copăceni, a fost înregistrat cu aparatul radar în timp ce rula cu o viteză de 166 km/h, într-o zona în care limita de viteză maximă admisă este de 70 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amenda în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsura complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS