Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

Controale în comunele arondate municipiului Turda

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 25 iunie a.c.,  în intervalul orar 10.00 - 12.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda, au acționat pe raza comunelor arondate în vederea menținerii oridinii și siguranței publice, combaterii riscului rutier pe principalele artere de circulație, verificării legalității transportului de material lemnos și prevenirii fapelor ilegale din domeniul piscicol.

Activitățile au condus la legitimare unui număr de aproximativ 50 de persoane și verificarea a 40 de vehicule în trafic.

Au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, 12 dintre acestea pentru nerespecarea normelor rutiere, iar alte 2 pentru abateri aduse normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, prevăzute de Legea 61/1991R.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS