Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Thu, May

Poliţia veghează la respectarea normelor legale privind pandemia COVID-19

Aiţilop
Tools
Typography

Polițiștii secțiilor de poliție urbană ale Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroului pentru Centrul Universitar și Biroului Rutier au acționat la data de 21/22 septembrie a.c., în două etape, pentru verificarea respectării măsurilor stabilite în vederea minimalizării efectelor negative ale pandemiei de Covid-19.

Printre obiectivele acțiunii desfășurate, s-au numărat prevenirea săvârșirii oricăror fapte de natură penală sau contravențională și crearea unui climat optim, de siguranță rutieră.

În cadrul primei etape derulate, respectiv în intervalul orar 17.00 – 18.30, polițiștii constituiți în filtre rutiere au urmărit verificarea respectării prevederilor legale pe principalele artere de circulație din municipiu. Totodată, activitățile au fost intensificate în zona parcului Rozelor, străzii Primăverii din cartierul Mănăștur, străzii Cantonului și zonei Pata Rât.

Astfel, au fost legitimate peste 70 de persoane și oprite pentru verificări în trafic 54 de autovehicule.

24 de sancțiuni au fost aplicate ca urmare a neregulilor constatate de polițiștii, 22 dintre acestea pentru nerespectarea prevederilor rutiere, iar alte 2 pentru abateri aduse normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, polițiștii au retras un certificat de înmatriculare.

În urma etapei ulterioare, desfășurate în intervalul orar 22.30 - 00.30, au fost legitimate 45 de persoane, verificate 23 de autovehicule, dar și 14 operatori economici.

Au fost aplicate 9 sancțiuni, toate în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R, în acest context fiind reținute două permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS