Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

IPJ Cluj | Minivacanţă în siguranţă

Aiţilop
Tools
Typography

În perioada 27 noiembrie-1 decembrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Cluj acționează pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică în cadrul comunității, prevenirea oricăror fapte de natură antisocială, precum și  în scopul asigurării siguranței și fluenței traficului rutier.

În contextul pandemic, polițiștii, alături de efectivele de jandarmi, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și personal al instituțiilor publice cu atribuții în domeniu continuă acțiunile pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și combatere a efectelor virusului Covid-19.

Zilnic, peste 170 de polițiști se află la datorie.

Astfel, polițiștii rutieri monitorizează principalele artere ale județului, în scopul prevenirii producerii unor evenimente rutiere negative, depistării conducătorilor de vehicule care se află sub influența alcoolului sau a altor substanțe, precum și în vederea impunerii respectării limitelor legale ale vitezei.

De asemenea, pentru combaterea unor evenimente care ar putea perturba liniștea cetățenilor, polițiștii de ordine publică, investigații criminale, acțiuni speciale, dar și din alte structuri sunt pregătiți pentru a interveni și a aplica măsurile legale care se impun.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto adaptarea vitezei la condițiile meteo-rutiere și manifestarea respectului fața de ceilalți participanți la trafic! Amintesc faptul că viteza excesivă și cea neadaptată la condițiile de drum sau trafic reprezintă cauze principale generatoare  de accidente rutiere.

În caz de nevoie, nu ezitaţi să apelaţi numărul de urgenţă 112!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS