Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

Acţiune pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice

Aiţilop
Tools
Typography

În data de 05 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică Cluj, împreună cu reprezentanți din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au desfășurat o acțiune în vederea prevenirii și combaterii activității ilicite din domeniul silvic și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, transportul, depozitarea și comercializarea materialului lemnos.

În cadrul activităților desfășurate au fost efectuate 2 controale în cadrul unor obiective de interes și au fost verificate 5 mijloace de transport.

Au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și confiscată cantitatea de 37,68 mc material lemnos în valoare totală de 11.350 lei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS