Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr

Un turdean de 25 de ani a fost prins conducând fără permis de conducere

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 15.20, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat pe raza municipiului Turda, un bărbat de 25 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism, fără a deține permis de conducere.

Bărbatul de 25 de ani din municipiul Turda a fost interceptat de polițiști în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Zambilelor.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS