Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Tue, Aug

Tânărul din Floreşti dat dispărut ieri, a fost găsit spânzurat

Aiţilop
Tools
Typography

Ieri, 12 ianuarie, IPJ Cluj mediatiza dispariţia tânărului Istvan-Ewald Molnar în vârstă de 20 de ani, din comuna Floreşti, judeţul Cluj.

Poliţia Cluj-Napoca fusese sesizată în jurul orei 15.30 că tânărul plecase voluntar de la locuinţa sa din Floreşti în jurul orei 12.00 şi nnici nu a revenit - până la momentul anunţării dispariţiei - nici nu a putut fi contactat telefonic.

Astăzi, 13 ianuarie, IPJ Cluj a anunţat că “la data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 04.00, într-o zonă împădurită din extravilanul localității Florești a fost găsită spânzurată  o persoană de sex masculin” şi că “la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea acesteia, respectiv a tânărului în vârstă de 20 de ani, plecat voluntar de la domiciliu, la data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00”.

Iată ce mai precizează IPJ Cluj:

Pentru depistarea acestuia, în urma sesizării, au fost angrenați în activitățile de căutare polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 6 Poliție Rurală Florești, Serviciului de Investigații Criminale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și Grupării de Jandarmi Mobile.
De asemenea, activitățile de căutare au beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj.
Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.
Verificările sunt continuate în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul tânărului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS