Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

Precizări IPJ Cluj referitoare la accidentul de la Someşul Cald

Aiţilop
Tools
Typography

În referire la evenimentul rutier produs la data de 1 februarie a.c., pe DJ 107P, la km 3+700 m, în afara localității Someșul Cald, soldat cu decesul a două persoane, precizăm următoarele:

Azi, 3 februarie, în jurul orei 16.00, o echipă de scafandri din cadrul Salvamont-Salvaspeo, în colaborare cu echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj și reprezentanți ai companiei A24 Assistance care au dat curs solicitării de sprijin din partea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, s-a reușit extragerea autoturismului din Lacul Someșul Cald.

Operațiunea derulată a fost îngreunată de faptul că în zona în care a fost localizat autoturismul s-a identificat o conductă cu apă care asigura alimentarea cu apă potabilă a municipiului Cluj-Napoca.

În continuare, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier efectuează cercetări pentru a stabili situația exactă care a dus la producerea evenimentului rutier, în cadrul unui dosar pneal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS