Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr

Acţiuni ale poliţiştilor la Turda şi Câmpia Turzii

Aiţilop
Tools
Typography

În perioada 18 – 20 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda și Secției 9 Poliție Rurală Turda, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și polițiști locali au acționat în sistem integrat în municipiu și în comunele arondate acestuia.

Activitățile au vizat menținerea unul climat de siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul tuturor participanților la trafic, prevenirea producerii oricăror evenimente rutiere negative, precum și verificarea respectării măsurilor stabilite în vederea diminuării riscului de infectare cu noul virus.

Astfel, au fost legitimate 123 de persoane și verificate aproximativ 100 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale în conformitate cu OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, în valoare de 16.240 de lei, fiind totodată reținut un permis de conducere.

***

Polițiștii municipiului Câmpia Turzii și Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au întreprins, în perioada 18-20 februarie a.c., activități specifice în vederea asigurării unui climat optim de ordine publică și siguranță rutieră, precum și pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei.

La acțiuni au participat, alături de polițiști, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și polițiști locali.

Au fost legitimate 145 de persoane și oprite pentru control în trafic 130 de autovehicule, fiind totodată verificate mai multe mijloace de transport public în comun.

De asemenea, au fost efectuate verificări la 15 obiective economice cu privire la măsurile stabilite în contextul epidemiologic actual.

Urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale în valoare de 15.075 de lei.

Dintre acestea, 41 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, în acord cu OUG 195/2002R, iar alte 5 pentru abateri aduse Legii 61/1991R pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS