Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr

L-aţi văzut? Un clujean de 32 de ani a plecat de acasa de Dragobete şi nu s-a mai întors

Aiţilop
Tools
Typography

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la locuinţa sa la data de 24 februarie a.c., însă nu s-a mai întors.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 24 februarie a.c., în jurul orei 10.00, MORAR DANIEL OVIDIU, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliul său, însă nu s-a mai întors și nu a mai putut fi contactat.

SEMNALMENTE - înălțime aproximativ 1.80 - 1.85 m, constituție atletică, ochi căprui, barbă;

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu articole vestimentare de culoare închisă, încălțăminte de culoare roșie și o căciulă de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS