Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr

Şapte bărbaţi reţinuţi în urma conflictului de la Soporu de Câmpie

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 26 aprilie a.c., polițiștii Secției Poliție Rurală Câmpia Turzii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de 7 bărbați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați cu privire la desfășurarea unei stări conflictuale între mai multe persoane, care s-ar fi agresat fizic, într-o zonă publică din localitatea Soporu de Câmpie,

În baza sesizării, pentru aplanarea stării conflictuale, la locul indicat s-au deplasat patrule de ordine publică, alături de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, fiind identificați și conduși la sediul unității de poliție 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 44 de ani, dar și un minor în vârstă de 17 ani.

În urma conflictului, una dintre persoanele implicate, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Frata a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Cei 7 au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS