Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr

170 de persoane controlate în cadrul acţiunii cu efective mărite din Turda

Aiţilop
Tools
Typography

Efective mărite din cadrul Poliției municipiului Turda, Secției 9 Poliție Rurală Turda, alături de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca au acționat ieri, la data de 16 august a.c., în intervalul 18.00-22.00, pentru combatarea faptelor antisociale, impunerea respectării prevederilor legale, precum și în scopul depistării persoanelor urmărite în temeiul legii.

Au fost legitimate circa 170 de persoane și verificate aproximativ 100 de vehicule, fiind aplicate în total, 34 de sancțiuni contravenționale, dintre care 27 pentru încălcarea normelor circulației rutiere, iar 6 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991.

A fost reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

De asemenea, în contextul cauzelor aflate în cercetarea polițiștilor, au fost puse în aplicare 8 mandate de aducere, persoanele respective fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS