Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Sun, Oct

Tânărul “sculer”, reţinut de poliţişti şi cercetat pentru furt calificat

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 16 decembrie a.c. polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară într-un dosar penal ce vizează infracțiunea de furt calificat în formă continuată.

Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Florești, ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul a două imobile din Florești aflate în construcție, de unde ar fi sustras mai multe scule electrice și un articol de vestimentație, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

În cadrul perchezițiilor desfășurate, polițiștii au descoperit și ridicat mijloace de probă de interes în cauză, iar în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

La percheziții polițiștii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj.

Cercetările sunt derulate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS