Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Sun, Oct

35 de sancţiuni în valoare de 13.000 de lei în cadrul acţiunii pentru creşterea siguranţei în mediul rural

Aiţilop
Tools
Typography

La data de 11 ianuarie a.c., în  intervalul orar 11.00 – 14.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda împreună cu polițiștii Biroului Rutier Turda au derulat activități de prevenire și combatere a evenimentelor negative în mediul rural, menite să sporească siguranța tuturor participanților la trafic.

Astfel că, în cele 3 ore polițiștii au legitimat 98 de persoane, au verificat 75 de autovehicule și au efectuat peste 50 de testări cu aparatele etilotest.

În cadrul activităților au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 13.000 de lei.

De asemenea, în cazul a 3 conducători auto, pe lângă sancțiunea principală, polițiștii au aplicat ca măsură complementară, reținerea permisului de conducere pentru fapte de depășire neregulamentară sau neacordare de prioritate.

Exemplu semnificativ:

În jurul orei 13.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au depistat un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Măguri-Răcătău, în timp ce conducea autoturismul în localitatea Vlaha, fără a deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS